2018-04-19 63 views
之前去過魂拉麵,當時位置在銅鑼灣,後來以為結左業,原來搬咗去太子,平日都唔多去太子,今日可以說是特登來捧場。今日再遇,魂、火魂、太極、青龍,樣樣都想要,真令我心多,現在點菜唔再用紙而係用iPad,與時代並進。青龍拉麵 $93最後決定要青龍,有菜有健康,蔬菜加豬骨做湯都好夾,湯底味道非常濃郁,始終有啲肥,優點在無味精,我鍾意青綠色,所以覺得個樣都好靚,材料配搭基本,軟熟的叉燒、流心溫泉蛋、紫菜、粟米粒、特別在仲有些蟹肉碎。餃子 $18一份有三粒,我覺得佢係炸的,餃子皮已經找到好硬,記憶中有些日本餃子的特色,個餡好好味。魂真的好,我會再來。

青龍拉麵 $93

餃子 $18

魂真的好,我會再來。