2021-12-22
唔計任食既韓燒好似愈執愈多,有d想食豬五花,決定再訪呢一間。雖然係平日晚飯但都訂左位穩陣d,同上次一樣都係有真韓國oppa serve我地,同埋好好服務,我地食左個幾鐘佢都換左幾次燒板,又好勤力加菜,service真係好好。仲記得之前試左一隻牛拼盤,記得牛護心肉係特別,同埋喜來烤肉都唔錯,所以除左豬五花就叫左呢兩樣啦。除左肉之外仲叫左個大醬湯,都幾足料,有豆腐同海鮮,同埋唔會太辣,本身仲驚太辣食唔到。豬五花今次試有醃過果種,好入味!就咁食既話可以唔使點醬都得。同埋五花肉質素都keep到,有厚度,食落都有質感!生菜包住食既話就加d豆辦醬會好d。喜來烤肉厚身既,其實份量都算幾多,每人都有好野戈舊。肉有牛味又唔會太肥,推介大家叫呢款肉,好次之試食都唔係間間有呢個部位。兩個女仔食唔算食到好多野,好想試埋其他部位,下次要拉大隊黎先得!