上次食過呢間既燒肉覺得幾高質😋😋食物選擇多,價錢都合理!環境闊落,坐得幾舒服~~見咁耐冇食台式燒肉,就同朋友再黎食啦❤️❤️-🐮澳洲M5和牛吃到飽套餐 $358/位✨(19:30前離座)呢個餐可以任食多款牛肉,例如澳洲M5和牛、安格斯牛小排、三角牛肩肉同美國SRF極黑牛等~~整體質素都唔錯!當中至愛澳洲M5和牛🤤🤤望落紋理好靚,而且油脂分佈平均,入口即溶~~另外每人仲會贈送2件嚴選牛舌芯,牛舌芯肉質鮮嫩,厚身有口感👍🏻👍🏻唔食牛肉既朋友都可以試佢地既豬肉🐷同雞肉🐔,選擇好多!啱哂食肉獸😎😎-海鮮方面,我就推介燒帆立貝同屏東燒魚腹~~帆立貝上面有塊牛油,燒熟後更鮮甜可口😋😋而屏東燒魚腹味道甜甜地,有d似食緊鰻魚咁,忍唔住encore左幾次🤣🤣另外餐廳有提供幾款台式小食,例如澎湖花枝排、安平炸蚵卷、梅山酥炸薯同懷念鹽酥雞等~~估唔到竟然仲會有櫻花蝦乾伴手工麵🍜🍜櫻花蝦份量好多, 撈勻醬汁之後食超惹味👍🏻👍🏻飲品方面除左一般冷泡茶,仲有得叫佢地既自家製台式飲品🍹🍹我就試左阿里山檸檬紅茶,茶味香濃!仲可以自選甜度同冰度,好貼心~~甜品就可以揀Häagen-Dazs雪糕或仙草芋圓~~因為真係太飽,所
上次食過呢間既燒肉覺得幾高質😋😋
食物選擇多,價錢都合理!環境闊落,坐得幾舒服~~
見咁耐冇食台式燒肉,就同朋友再黎食啦❤️❤️
🐮澳洲M5和牛吃到飽套餐 $358/位✨
(19:30前離座)

整體質素都唔錯!當中至愛澳洲M5和牛🤤🤤
望落紋理好靚,而且油脂分佈平均,入口即溶~~

海鮮方面,我就推介燒帆立貝同屏東燒魚腹~~
帆立貝上面有塊牛油,燒熟後更鮮甜可口😋😋

估唔到竟然仲會有櫻花蝦乾伴手工麵🍜🍜
櫻花蝦份量好多, 撈勻醬汁之後食超惹味👍🏻👍🏻

飲品方面除左一般冷泡茶,仲有得叫佢地既自家製台式飲品🍹🍹
甜品就可以揀Häagen-Dazs雪糕或仙草芋圓~~
因為真係太飽,所以我地揀左雪糕!下次想試下佢地既仙草芋圓呢🤩🤩