2024-04-27
再訪嘅一間高質pancake🥞waffles🧇店铺o(^_^)o好耐之前食過之後一直對佢啲甜品意粉念念不忘,今次一於再訪(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)❤️💜凱撒沙律 🥗配煙燻三文魚 💰$128沙津食落去好清新開胃,而且份量一啲都唔少,食落口感覺凱撒沙律醬嘅味道比較濃烈👅,落得相對較多,三文魚係大大塊咁而味道就正常發揮🙌✨仲要有麵包粒perfect🤤💜 香蕉海鹽焦糖waffles🧇 💰$118Waffles上面有好豐富嘅配料decoration,包括忌廉、新鮮香蕉🍌,加上海鹽焦糖醬同Lotus無糖餅乾&餅碎增添鹹甜鹹甜嘅感覺,窩夫🧇食落有幾香嘅烘焙味,而且有種外脆內軟的感覺,配埋其他配料一齊食,令到成個層次昇華咗(。ì _ í。)✨💜明太子蟹肉意粉 🍝 💰$158明太子忌廉汁煮得好杰身濃郁,意粉🍝亦都相當掛汁入味,每一啖都充滿住明太子醬的口感,漸漸咁滲透入囗腔之中( ̀⌄ ́)另外,好意想不到嘅係,佢俾蟹肉嘅份量一啲都唔孤寒!
💜凱撒沙律 🥗配煙燻三文魚 💰$128
💜 香蕉海鹽焦糖waffles🧇 💰$118