2018-07-18
地點就腳,尖沙咀地鐵站行5mins就到,環境好,食物質素高,都係我再次嚟shine既原因今晚7 點嚟到,已經坐滿咁滯,好彩一早book左檯,唔係應該要等位!餐牌更新了,食物比上一次嚟既時候選擇更多,例如我今次揀既豬手就係更新左餐牌先有既食物,至於餐酒同樣都係選擇眾多,不過我要揸車,所以都無辦法享用佢哋既餐酒!餐牌簡單清晰,一前一後睇晒咁多樣食物!我哋先叫左個Shine小食拼盤,貪佢樣樣有d ,咩都有得試下,不過食真d 真係有好多野喺入面:洋葱圈,炸蠔,炸蝦,炸薯角,炸雞翼,同埋薯條,份量十足,樣樣都大大件,唔會油膩,雞翼同炸蠔比較出色,外脆內嫩,炸蠔入面都仲幾juice! 跟住出場既係大大隻既脆炸咸豬手,賣相吸引,件頭頗大,因為太大隻,單係切開佢都花左d時間,外面炸得香脆,入面既肉就有咬口,而且略帶咸香,可惜無得飲酒,否則呢隻豬手加上合市既紅酒,相信會係一個唔錯既組合!上次嚟都食過一次佢哋既漢堡,由於質素唔錯,今次都有繼續叫佢哋既特級安格斯招牌漢堡,入面d材料多到漏出嚟,好唔易先可以拎起,如果餐廳幫忙分開兩份就更理想!安格斯牛肉肉質嫩滑牛味十足,肉汁先係重點,一咬落去,肉汁同洋葱芝士
餐牌簡單清晰,一前一後睇晒咁多樣食物!
上次嚟都食過一次佢哋既漢堡,由於質素唔錯,今次都有繼續叫佢哋既特級安格斯招牌漢堡,入面d材料多到漏出嚟,好唔易先可以拎起,如果餐廳幫忙分開兩份就更理想!安格斯牛肉肉質嫩滑牛味十足,肉汁先係重點,一咬落去,肉汁同洋葱芝士蕃茄等配料交融在口中,並唔係普通快餐店漢堡可以食到既味道! 仲有既係薯條多到食唔晒,haha!
今次再嚟shine , 又食到我飽晒,非常滿足咁走人!