有多個套餐選擇 我哋揀咗中級價位嘅放題 午市都好多人 鍾意一大班人一齊食嘢嘅話就真係要過嚟試吓❣️120分鐘火鍋放題包一個惹味雞煲/牛尾煲選擇 另外當然唔少得肉類同火鍋配料任叫 甜品飲品都可以任叫任揀我最愛封門柳、肥牛、豚肉都可以叫 肉質實淨無雪味 而且啖啖肉 惹味湯底淥兩淥 肉味更突出 配埋佢哋嘅醬料就啱啱好🙈湯底我就叫咗養生乳鴿湯+$68 每日得20份㗎咋 四季都啱飲 味道濃郁鮮甜 打邊爐之前飲番碗就岩岩好👍🏻海鮮任叫 鮮魷魚勁新鮮同埋口感爽脆 沙貝好乾淨唔會有沙 食落大粒飽滿 鮮甜十足😍仲叫咗海蝦 大大隻又新鮮 唔會霉 即時encore咗幾隻😎當然唔少得雪糕雪條任食 食完打邊爐食返個甜品就啱晒啦☺️我哋要咗焦糖雪糕杯 我仲食咗兩個 真係好滿足❣️

我最愛封門柳、肥牛、豚肉都可以叫
四季都啱飲 味道濃郁鮮甜 打邊爐之前飲番碗就岩岩好👍🏻

2024-02-03
$200 (Lunch)
  • 二鍋頭惹味雞煲