📍𝐏𝐞𝐩𝐩𝐞𝐫 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡@pepperlunchhk 真係由細食到大(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)真係我嘅comfort food!今個冬天仲出埋𝐰𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐠𝐚𝐥𝐚冬日季節二人套餐☃️套餐超豐富,有齊人氣之選珍寶黑椒牛肉拼雞肉飯同新推出嘅美國板腱牛扒!板腱牛扒🥩脂肪含量較低,油花均勻細緻,嫩中帶有嚼勁,好食( ・᷄ὢ・᷅ )仲有!!龍蝦風味芝士醬!!勁惹味(゚o゚;;套餐仲有季節湯🦞雪糕🍦同飲品🥤超滿足♡︎.為迎接冬日熱鬧氣氛,Pepper Lunch 仲強勢推出「鐵粉の認證」會員大抽獎🎟️由即日起至12月31日期間,Pepper Lunch 會員於全線分店單一消費滿$90或以上,即可獲得抽獎機會一次。獎品豐富,一共送出超過 70 份獎品🎁頭獎仲有一部智能手機📲✨(活動的推廣競賽牌照號碼:57769)#pepperlunchhk #SimplyIrresistible #WinterGala #美國板腱牛扒#鐵粉の認證 #瘋狂食Phone狂賞 #抽獎
📍𝐏𝐞𝐩𝐩𝐞𝐫 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡
今個冬天仲出埋𝐰𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐠𝐚𝐥𝐚冬日季節二人套餐☃️
仲有!!龍蝦風味芝士醬!!勁惹味(゚o゚;;
套餐仲有季節湯🦞雪糕🍦同飲品🥤超滿足♡︎
(活動的推廣競賽牌照號碼:57769)