2010-12-22 7 views
今天來銅鑼灣嚐日式西餐廳食物。一去到1樓有好多人排隊,睇下係唔係好食,嚐後我覺得食物質數有好也有不足地方。我點了 Lunch set黃色芥末雞沙拉清新,過得去and餐包OK。 蒜蓉包夠蒜蓉味。(散叫) 服務就有少少亂,杯水飲完要叫到先加水,應該找一個侍應專係斟水和收碟。主菜:帶子三文魚扒天使麵就較為失望,吃不出應有味道,天使麵比較乾身and三文魚扒入口比較淡。 我覺得散叫意粉andPizza仲好過Lunch set的主菜。芒果雪糕waffle就平平無奇。雪糕朱古力咖啡,咖啡味濃,愛濃的人會喜歡飲。雪糕朱古力咖啡不是我想選的飲品,我本來想叫草莓特飲or藍莓特飲之飲品,侍應話Lunch set餐飲不包括特飲在內,只有咖啡或奶茶可選而雪糕朱古力咖啡之類加$25,我覺得呢間餐廳唔識做生意,最多特飲加多D錢俾客人多D選擇,早知選擇散食。
今天來銅鑼灣嚐日式西餐廳食物。

我點了 Lunch set
黃色芥末雞沙拉清新,過得去and餐包OK。

蒜蓉包夠蒜蓉味。(散叫)

芒果雪糕waffle就平平無奇。
雪糕朱古力咖啡,咖啡味濃,愛濃的人會喜歡飲。

2010-12-22
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)