2024-02-17
食左好多年,一直維持到水準雖然唔係啲咩靚裝修嘅餐廳不過勝在喺街坊餐館經濟實惠,性價比高!☺️✨泰式酸辣鳳爪$62今日第一次食嘅開胃菜,比較辣少少,份量都非常足,四個人每人都食到幾嚿!✨明爐冬陰功炸烏頭$148次次必點!餐廳有個套餐都係冬陰功烏頭,不過散叫呢個烏頭就炸過嘅,比較香口啲,口感都比較結實👍👍✨沙嗲串燒 (一打;6豬🐷/6雞🐓) $144沙嗲一路都係穩定發揮!不過係得豬同雞,叫1打每樣6串就唔使爭😺✨粉絲雜菜煲 $78砂煲上枱非常夠熱!欣賞佢粉絲唔會係一餅嘢,雜菜都有好多款,例如粟米仔、芥蘭、椰菜、紅蘿蔔等等,口感好豐富✨泰式蝦醬炒飯 $75蝦醬炒飯今次都係第一次食,非常足料,雖然個名冇講明,但原來有炒蛋面、臘腸同一串串燒👍蝦醬雖然唔係好濃味,但整體嚟講好夠鑊氣!✨芒果冰沙 $35呢個我哋幾乎每次必點!超級大杯,芒果新鮮好甜🥭欣賞佢唔會係成口冰嗰隻口感👍👍四個人食,今日埋單六百幾蚊👍星期六晚都幾旺場,不過上枱速度依然快,每一碟都係熱辣辣上枱🧡推薦度:🧡🧡🧡🧡🧡
雖然唔係啲咩靚裝修嘅餐廳
不過勝在喺街坊餐館
經濟實惠,性價比高!☺️
✨泰式酸辣鳳爪$62
✨明爐冬陰功炸烏頭$148
✨沙嗲串燒 (一打;6豬🐷/6雞🐓) $144
✨粉絲雜菜煲 $78
✨泰式蝦醬炒飯 $75
✨芒果冰沙 $35
四個人食,今日埋單六百幾蚊👍
推薦度:🧡🧡🧡🧡🧡