2020-07-28 588 views
呢間野食過兩次,第一次感覺都ok,到近日食第二次,好失望😔第一次係食晚市泰式辣肉碎炒飯:幾香同幾濃味,辣肉碎+脆豆角粒,口感好豐富。食到一半,開始覺得油膩,落左好多油去炒,整體係好食嘅,只係太油大蝦粉絲煲:呢個係男朋友叫嘅,佢覺得好食,粉絲份量多同入味第二次食午市濕炒牛肉河粉:將材料(雜菜、牛肉)+芡汁一齊炒完再淋上白色河粉到,一上枱,賣相已經唔開胃,味道就似出面濕炒牛河陣味,好普通牛肉冬陰功河:個賣相ok,一食就出事,完全無冬陰功陣酸辣味,個湯好怪,唔似平時食開個啲,有陣椰子同咖央味,完全唔夾泰式鳳爪沙律:正常味道泰式雞棗:一粒炸物,將啲肉泥加啲香料,包腐竹整成一粒粒咁去炸,點泰式辣醬食,都ok第一次食覺得都ok,正常價位。但食完第二次就覺得好失望,下次未必再幫襯。本身係好鍾意食冬陰功,冬陰功已經好基本,今次真係食得好唔開心
呢間野食過兩次,
第一次感覺都ok,
到近日食第二次,好失望😔

第一次係食晚市
泰式辣肉碎炒飯:
幾香同幾濃味,辣肉碎+脆豆角粒,
口感好豐富。食到一半,開始覺得油膩,
落左好多油去炒,整體係好食嘅,只係太油

大蝦粉絲煲:
呢個係男朋友叫嘅,佢覺得好食,
粉絲份量多同入味

第二次食午市