2022-12-25 84 views
今日諗住平安夜出去食飯,點知老公話今日去食好貴嫁,跟住話留下間冰室好似轉佐模式,家陣有扒食,價錢又ok,就落去望下餐牌!點知望望下就比個好搞笑既經理姐姐拉佐入去,話聖誕餐好抵食同有禮物收嫁!我地心諗食野有禮物收?伏?我地一家分別點佐三個聖誕餐 頭盤我地選擇佐龍蝦湯同唔記得叫咩蕃茄焗田螺,開頭以為係用蕃茄汁焗,點知黎到真係原隻蕃茄整,賣相同味道都好夾(搞笑經理真係即刻扲份禮物比我個女)個龍蝦湯又係好得我地坐埋位有位西裝叔叔就向我地介紹,我地既黑毛豬同肉眼都係用高級貨,火雞都係主廚自家燒絕不是外來買入,好抵食!咁有誠意我地就決定一試啦!試完後真係真心抵讚結論 無論係頭盤、湯、主菜同甜品,食物質素真係同出面食既西餐差唔多!我地一家人都無諗過會係冰室食到依個質素,今日真係好驚喜,我地真係食得好開心,希望你地可以keep住依個質素

我地一家分別點佐三個聖誕餐

蕃茄焗田螺

個龍蝦湯又係好得
咁有誠意我地就決定一試啦!
試完後真係真心抵讚

2022-12-24