2019-06-25 73 views
懷舊冰室有樣野我好中意既,就係佢既獨有味道。叫左隻瑞士汁雞脾,相當出色呀!隻味同普通既SOYSAUCE雞脾好唔同。勾起我兒時食雞脾既回憶。佢講到紅豆冰係必飲,我當然點左啦,紅豆煮到成沙,同D椰汁好夾,紅豆味滲晒係D椰汁到,終於知點解一定要飲。另外我仲叫左公司三文治,裡面有厚厚既雞蛋,蕃茄,火腿,煙肉,沙律菜,超豐富,好好味,仲配埋薯角添。叫左咁多野食,貪新既我仲叫左阿華田脆脆。勁中意佢D脆脆,阿華田都好濃呀!呢度有好多懷舊既圖片及FIGURES,好有果個時代既感覺。我細個係度長大,所以黎呢度食真係好有FEEL。老闆娘好積極叫人黎幫襯,服務態度都好。呢度好近荃灣,下次經過都會再黎呀!下次真係要食蕃茄通啦,鎮店之寶。
2019-06-25