2022-11-19 340 views
🐷因為住得近九龍城,🤣早幾日得閒冇嘢做就一齊出咗去食晚飯,🍚近近地試咗間茶餐廳嗌餸食飯。✌🏻餐廳食物質素唔錯,姐姐仲好有禮貌!💗.#霸王雞 (配例湯+白飯+熱飲)👅8/10 $80🐔霸王雞其實即係蔥油白切雞,上面有好多姜絲同埋蔥絲,啖啖肉之餘又有香濃既薑蔥味,🦴肉質亦都唔鞋。🙈份量都唔少,🤣底下仲有多三條菜心。.#經典紅豆冰 👅8.5/10 $+8💕真係要讚下呢個紅豆冰,🤣可能係我哋飲過最足料嘅紅豆冰,🐮奶味超級重,完全唔會好似飲緊水加冰。🫘紅豆亦都幾多,不啲紅豆上嚟食一粒粒軟綿綿好正!.#咖映厚切多士 👅7/10 $21🍞麵包食落去幾脆口但係又唔會太乾,✨咖映喺平時超級市場買到普通嘅味道,會係比較偏甜嘅口味。😛.

#霸王雞 (配例湯+白飯+熱飲)👅8/10 $80
#經典紅豆冰 👅8.5/10 $+8