2007-09-07
媽媽生日,所以帶拒來試下間冰房。9點多,餐廳已有幾張吉台。剛剛去完club havana,所以我地仲好飽。原本0念住叫飲品就算,但服務員在旁勁sell是日廚師推介。我地已示意話響上面食飽了,但姐姐還是不停推介。最終我地叫0左牛肉'寸'燒,之後姐姐就問要唔要upgrade做牛扒'寸'燒,(OHHH GOD, 我地真系好飽了)。跟住我地要左2個俄國包。之後我地就走入冰房玩,毛毛帽有點大,哈哈我撿了最靚果頂。服務生卑了點時間我地玩,玩到0甘上下,服務生就開始sell vodka。男友叫他推介,他建議左只叫Bel什麼什麼的。價錢是最貴果種。當我還study緊個酒牌時,男友已落order了。唉。。。我羅左杯唔知道0羊味,因為沒有聽到服務生講系mud。味道都ok,但媽媽果杯原味,拒話好難飲。牛肉'寸'燒,好!不過都幾唔抵,只有3塊就收百幾蚊。蘑菇包同南瓜包都唔錯,但我地響冰房玩完出來已經凍了。服務態度唔錯,尤其系部長叔叔,笑容夠,又夠friendly。其他服務生都幾好,又樂意同我地影相。