2020-09-15
Tamago-EN 特選日本沖繩縣新鮮直送既雞蛋,鐘意食日本雞蛋既一定唔可以錯過🥰 佢哋既裝修都幾有創意,鏡面上面有好多隻蛋,我覺得好得意😂.🍍仲夏菠蘿梳打 $38好貼題既菠蘿梳打😂 真係好夏日同埋菠蘿同梳打真係好match🥰 .🧈大板燒風八爪魚捲 $78我本來就好鐘意食大板燒,好鐘意個醬汁😝 哩個其實係玉子包著八爪魚同紅薑,配上木魚碎,紫菜,燒汁同沙律醬。玉子燒係選用優質雞蛋所以都特別滋味❤️如果下次可以再多d八爪魚會更好😂.🍱親子丼 $78滑蛋呈半熟狀態,口感真係好滑,加埋雞肉,洋蔥同我最愛既日本米真係好好味😭 雞肉好大舊,都幾足料😆 佢哋有埋柚子醬,我用左佢黎點雞肉,咁樣既食法都幾特別😂 不過我掛住影相,好似食唔到個親子丼最熱辣辣果個時刻😂.🥞焦糖香桃梳乎厘班戟 $98估唔到哩度都有我最鍾意既pancake食,同埋估唔到佢唔係特別話主打pancake,但係都好出色😆 哩個價錢唔過$100再食到個pancake夠香軟,夠空氣感,真係性價比好高💕係有驚喜佢哋個pancake都真係做得幾好,係出色到好似仲好過咸食😂 好推薦大家黎一定要試佢哋既pancake❤️.其實以蛋為主題我以為d食物類
🍍仲夏菠蘿梳打 $38
🧈大板燒風八爪魚捲 $78
🍱親子丼 $78
🥞焦糖香桃梳乎厘班戟 $98
其實以蛋為主題我以為d食物類型會好寡,但好彩有黎試,好多款式揀! 下次再黎我會想試下哩度既日式All day breakfast,意粉同埋蛋包飯🙈 搞到好似咩都想試咁🙈🙈 佢哋有三間分店,鐘意食蛋料理既唔好錯過😍