打邊爐一定要冷氣夠大,呢度係做得好好😋😋去九龍城搵食咗咁多次,第一次食呢一間邊爐,原來佢喺尖沙咀都有分店。今次同細佬兩個人一齊食,唔需要等位,好快就有卡位,每個卡位都有一部小電視可以一邊食嘢,一邊睇電視,好開心😆呢度最推薦佢係佢嘅一Tang而且佢有好多唔同牛肉部位,如果鍾意食牛嘅朋友一定好開心!(包括我細佬)另外佢哋都有一啲刺身,同埋自家製嘅小食。刺身都幾新鮮,自家製小食可以一試👍整體食物質素都幾好,不過就覺得有啲單品比較貴,或者份量比較少,但係食得出係好質素嘅食物🙈 侍應都好親切,會幫手。嘢飲方面,我哋嗌咗自家製嘅蜂蜜蘆薈,然後再加梳打水。正人均大概$800左右

嘢飲方面,我哋嗌咗自家製嘅蜂蜜蘆薈,然後再加梳打水。正

人均大概$800左右
2024-09-06