紅米都算係屯門區最高CP值嘅茶餐廳啲一今日放學實在太攰,想食得豐富少少,又唔想太貴,所以就諗起嚟呢間紅米,質素唔錯,價錢好平。📌蜜糖柚子雞翼$22本來係三隻雞中翼,不過今次變咗兩隻雞全翼,我覺得都OK,柚子蜜味道香甜,好清新,相當好食😋📌蒲燒鰻魚椰菜炒烏冬🍲$80相當豐富嘅炒烏冬,好多材料,而且仲有鰻魚,最鍾意佢夠鑊氣,熱辣辣🐟📌美國重量級爵士西冷牛扒$124🐄🐮牛肉相當好味,香濃,喜歡肉質軟嫩,質素唔錯。另外仲可以加$26 ,變為套餐,包特飲,牛角包,羅宋湯,仲有個沙律。,我揀咗黑糖珍珠鮮奶,相當濃郁,比想像中好飲好多好多🧋😍😍❤️❤️薯條份量適中,最緊要夠香脆,唔錯🍟🍟📌煎雞扒冷烏冬🐔🧊$59呢個我都相當推薦,冷烏冬冰涼感覺,好適合而家天氣食,相當舒適,清新,輕盈,烏冬下面仲有啲沙律菜,好健康,好適合女仔嘅配搭😋😋😋辛苦咗一日可以用平價食到咁多好嘢,真係超正🤣❤️🌈❤️❤️❤️
紅米都算係屯門區最高CP值嘅茶餐廳啲一

📌蜜糖柚子雞翼$22

📌蒲燒鰻魚椰菜炒烏冬🍲$80

📌美國重量級爵士西冷牛扒$124🐄🐮

薯條份量適中,最緊要夠香脆,唔錯
🍟🍟
📌煎雞扒冷烏冬🐔🧊$59