2022-12-29 1185 views
和味平日晚上前來(唔係星期五晚),成間鋪只得-枱客,諗住入去坐住等啦,點知被拒之門外,-樣要等齊人先俾入去坐。下?我得兩個人咋喎,天寒地凍,要我外面等?唔係嘛?使唔使咁呀?成間鋪冇乜客喎?以前外面都會放下兩張凳俾客人坐住等,今晚唔知係咪冇乜客嘅關係,連凳都冇,要你罰企!靚女,妳好嘢啦,-句公司規矩就算!仲要怕外面啲風吹入去冷親,連門都立即關上埋!呢啲服務真係very good!!! 話曬我每個月都會嚟幫襯-兩次啦,咁樣對我? 加上,又加咗價,三文魚🍣刺身要成$50! 變番正常價,冇以前咁扺食了。最後,我當然冇入去幫襯,走咗啦⋯⋯唉!講番食物質素:三文魚刺身,件件厚切,新鮮美味嘅!三文魚腩刺身,價錢貴少少,件件切得冇咁厚,冇咁抵食,但味道就多咗啲肥膏位,新鮮好味嘅,不過,我個人喜歡三文魚刺身多啲。壽司拼冷麵,啲壽司千其唔好同壽司郎比較啦,天與地,不過價錢平,又有壽司食,件數又多,味道-定好過明將壽司嘅!啲魚肉新鮮嘅,彈牙嘅,口感不錯的。冷麵方面就做得唔錯,好味過壽司郎,麵條Q彈,掛上豉油味及Wasabi,美味可口的。鹽燒三文魚頭/骨腩/尾,非常香口,魚香撲鼻,肉質帶肥美魚油香,燒功-流,
和味

講番食物質素:

鹽燒三文魚頭/骨腩/尾,非常香口,魚香撲鼻,肉質帶肥美魚油香,燒功-流,高水準。

日本生蠔,隻隻肥美,蠔肉嫩滑,-淡入口,可品嘗到鮮蠔味,處身於神仙美景-樣,流連忘返!
1994 views