2024-01-26 33 views
話說呢幾日突然又凍到飛起,緊係同屋企人拿拿聲打番個邊爐啦!有朋友食過話幾好食,咁就緊係又去試下,又真係幾好食!🍯|花月宮特色鮑魚雞煲|HKD 298食落BB辣,煲內有4隻鮑魚,好爽口。雞件有先烹調過,外表脆脆地咁,超掛汁上菜時有專人幫你繼續炒雞,一邊食雞一邊食芫荽,又好惹味又清新,食完雞煲再打邊爐,簡直回味無窮。🍯|牛魔皇天梯拼盤|HKD 588呢個拼盤不得了,包含本地手切既騸牯牛頸脊、安格斯牛小排、手切封門柳同一口牛柳粒。牛小排油香味一流,好似食緊和牛。封門柳同牛頸脊牛味濃,有咬口。牛柳粒一口咬落去成口都係油香,啖啖肉。一個拼盤滿足晒我哋呢D「食肉獸」,勁滿足!🍯|澳洲羊肉卷|HKD 128羊肉卷偏厚,重羊味,鐘意羊肉個陣羶味既話,會超鐘意食。我地完全食唔停口。🍯|稻庭烏冬|HKD 28超順滑,唔似超市買個D咁咁硬。一啖肉一啖烏冬,簡直樂不思蜀。

🍯|花月宮特色鮑魚雞煲|HKD 298

🍯|牛魔皇天梯拼盤|HKD 588