2022-04-08
特別相信呢度嘅蕃茄湯係因為真材實料之有粒粒蕃茄粒 味道唔假👍無食一排 估唔到湯底唔洗加錢都可以揀呢3款: 經典原味、雙重芝士、惹味麻辣 最普通嘅自選配料系列如多加一個餸$8 仲送多杯餐飲🥴唔加對唔住自己啦 識飲一定係叫佢招牌凍檸茶 好正宗的chok到面頭有微泡 啖啖檸香味 唔係紙包嗰種死甜 。。。🦔👉香辣湯底跟螺絲粉 x 吉烈魚柳拼薯蝦開頭心諗本身任何湯底都可以自選辣度 咁叫香辣湯底再extra選辣有咩唔同呢?原來香辣湯底就係會有四川麻辣湯嗰種又甜又辣又香嘅感覺🤣感覺冬天食一流呢個湯特別在會有幾條響鈴卷🤤開心呀咁多料炸魚柳質感唔錯的 再厚肉啲會開心啲薯蝦就嫌外皮腍咗啲 不過唔太炸口又無咁熱氣kekee薯蝦呢個配搭幾特別 幾值得試嘅。。。🦔👉雙重芝士湯底跟飯 × 雞軟骨餃子 × 炸油揚 (雙餸)唔洗特登加錢就有大大pat芝士真爽!!! Cheeseee極黏稠 芝味算濃 拉絲拉到食到下巴都係 包你食每啖都夠芝士送飯 但我叫嘅湯飯唔知吸湯定點🤡整體質感有啲過度濃稠 至於餃子嘅餡算幾足 唔係得層皮 多啲雞軟骨會開心啲 炸油揚都幾多塊🤪撈埋芝士食幾過癮 無加錯餸哈哈
。。。🦔
👉香辣湯底跟螺絲粉 x 吉烈魚柳拼薯蝦
呢個湯特別在會有幾條響鈴卷🤤開心呀咁多料
炸魚柳質感唔錯的 再厚肉啲會開心啲
薯蝦就嫌外皮腍咗啲 不過唔太炸口又無咁熱氣kekee
薯蝦呢個配搭幾特別 幾值得試嘅
。。。🦔
👉雙重芝士湯底跟飯 × 雞軟骨餃子 × 炸油揚 (雙餸)