2016-12-19 4670 views
今次選擇去近期Openrice做緊Promotion既盛八日式火鍋放題❗湯底方面: 選擇算係好多😆有成十個湯底比你簡❗松露控既我地當然係要左松露鮮菌豆乳湯喇🍄湯底個味好出而且非常濃滑,令人意外,好真材實料❗❗而係枱上面已經預備左一壺昆布湯比你自己加湯,雖然加湯唔係用返本身既豆乳湯,不過因為加熱後既豆乳湯會越煮越濃。加上牛肉既油脂會令湯底更油膩,所以加昆布湯的確係比較適合👍牛肉方面: 我地本住一個黎就梗係食最正既起飛驒牛🐮 唔好以為係香港食唔到和牛,呢度既起飛驒牛真心好味,入口軟滑即溶😍😍😍我地大大話都一人拍左兩盤幾😆😆😆其實有得食和牛又有得食刺身都幾開心喎 ❄

其實有得食和牛又有得食刺身都幾開心喎 ❄

• 飛驒牛