2024-09-24 816 views
長年都見呢間茶舍係好多人幫襯,今日同朋友終於都抽到時間嚟探店,地面乾淨企理,坐得算係幾舒服!用qr code落單方便快捷,食物價錢一啲都唔貴,非常合理!羅宋湯、沙律~羅宋湯非常足料!口味唔會太酸或太辣,啱曬我胃口!沙律菜非常脆口!絕對係新鮮嘅象徵!蒜香雞翼~應該係即叫即炸,外脆內嫰,釋放出濃烈嘅蒜香,熱辣辣!非常好食!鮮蜆白酒煙肉蒜香天使麵~天使麵唔會過淋,蜆嘅份量亦都比想像多,完全散發出海鮮應有嘅鮮味,整個意粉都非常夠味!南瓜野菌皇烤雞意大利飯~用上非常香濃嘅南瓜蓉同汁料去煮,相比起意粉會比較濃味,配搭烤雞,味道非常突出,份量亦都非常大!真係好抵食!由於朋友上次嚟過食嘢,有keep到優惠嘅飛尾,今次竟然可以當廿蚊使用,真心抵呀!80蚊減10蚊,150蚊減20蚊,正常一個晚餐都會用得著!門檻極低👍🏻不得不提,侍應嘅服務態度非常好!每次奉上餐點或收走餐具亦都非常有禮,感覺非常良好!