試問如何可以抵擋拿破崙既威力🤤要食到好食既拿破崙真係唔容易 好睇師傅既心機今日介紹呢一間糕餅店 淨係一個賣點都夠贏😂‼️一小時即叫即焗拿破崙‼️咁新鮮滾熱辣既拿破崙都真係好小見😲加埋第二個賣點就真係想輸都幾難🫣‼️剛榮獲瑞士著名既甜品品牌𝗟𝗮 𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗡𝗼𝗶𝗿𝗲舉辦既𝗟𝗥𝗡 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱𝘄𝗶𝗱𝗲 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗲𝘀𝘁 𝟯𝟬𝘁𝗵 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻世界賽冠軍‼️淨係以上兩個賣點 唔試一試都對唔住自己😋如果覺得唔夠勁 俾多個賣點你🤣‼️拿破崙多達13款口味 其中仲有自家創口味‼️➷雖然佢係一間小店 但竟然深藏不露 點解我唔早啲發現😭佢地大部分既食材都係由法國直送 用料上絕對有保證👍🏼🔹 焦糖燉蛋拿破崙揀咗呢款十分少見既口味🥚橫掂都係食 食啲特別啲既拿破崙既造型精緻 隱約散發出一種高雅感🥰係拎返屋企既途中都已經聞到佢既香氣 令人充滿期待🤩我將佢分開咗兩日食作一個比較即日食👉🏼牛油味香濃鬆化既酥皮係100%脆口🤤你會見到3層酥皮都係好厚身 但每層都好酥脆好有個種唔覺意掂一掂就會裂開既感覺🤣焦糖燉蛋既味道唔算好濃郁 但香味就好夠😶‍🌫️亦都因為唔甜 食多少少都唔會覺得好腬🤤隔日食👉🏼佢訓咗一
試問如何可以抵擋拿破崙既威力🤤

得過獎🏅️果然係會有佢優勝之處 不可錯過👍🏼

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼🔟🌟
2022-09-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)