話說🐻係一隻社福🐻,個次同同事去灣仔上堂,咁岩遇到尼間社企cafe,一定要試下啦 😀 環境超級舒服,原來係一間結合健康咖啡店、身心靈空間、共融咖啡師學院三合一的新概念cafe,推廣關愛共融及身心靈健康 💖 ⁡🐻の試食‼️✨dayday330 全日早餐 $108✨紫薯有機豆奶 $36⁡今次🐻食既all day夠曬靚,滿滿又有心思既擺盤,真係心情都開心番曬 😆 最有驚喜會係兩塊薑黃色多士,配上牛油忌廉好開胃 🧈 紫薯有機豆奶反而豆味好出,感覺都健康啲 🥛 另外見到同事試既牛肋條十穀飯、檸檬香草烤無激素雞扒、有機豆腐定食都好正 🍱🐮🐔 每杯既咖啡同可可拉花都唔一樣啊 😀 希望大家都要多多支持✨

🐻の試食‼️
✨dayday330 全日早餐 $108