2019-07-02 16 views
佐敦嘅渡船角不嬲都係食串燒嘅好地方!今日夜晚就同啲朋友嚟咗想來串一串佢喇!先上碟嘅雞軟骨!食第一粒就可以話俾你試呢一間係一間好出色嘅串燒店!我哋叫咗小辣但係串雞軟骨係好入味!你知道啦雞軟骨本身係比較難調味嘅但係佢都教得好出色!燒雞皮呢個又係要大讚!!!完全係外脆內軟!我相信鍾意食雞皮嘅朋友完全明我依家係乜嘢感受!牛舌,呢個牛舌係我計喺日本之後覺得最出色嘅,佢好爽口!咬落去仲要有肉汁節出黎!羊肉串,羊肉味好so, 或者有啲人覺得呢一陣味好難接受,但係鍾意食羊肉嘅人特別係好似我咁,就係佢夠so先至會令我叫完再叫真係冇呃你我即刻再叫多咗個羊架,一咬落去又係有啲汁節晒出嚟,但係羊架嘅味道仲更加特別,相信佢哋師傅花咗好長嘅功夫去調味,而我可以話俾你知我係好愛呢一種酒味嘅羊架!燒蠔,有睇開我食評嘅人就知道我係好鍾意食蒜嘅,呢一間串燒嘅消蒜又係做得好出色,同上次喺大埔嗰間真係有得揮!隻蠔亦都好新鮮~~~呢個價錢有冇令我太滿足呀鹽燒烏頭,侍應仲好細心咁俾埋豆瓣醬我地點,但係其實因為條魚好新鮮佢本身嘅鮮味已經好足夠,我愛妹頭嘅原因更加係因為佢冇乜骨,食下食下唔覺意就成條食晒囉!呢間串燒店嘅嘢食真係好高質

呢間串燒店嘅嘢食真係好高質!已經諗定下次嚟食飯嘅時候要試埋佢嘅雞煲!就算佢開喺隨變隔離我都要試一試佢!因為啲串燒實在太出色啦!