2021-01-16
收工無啦啦收到個朋友來電話約我食飯🤣好啦 見您甘有誠意話帶我食好野 又甘耐無見您 就比您約下我啦🤪🤪佢帶左我去河背街既爆丼丼😍我一入去就已經比個三色丼吸引左我🤩🤩🤩因為我係個好想試唔同款式嘅野 但又食唔曬既人 所以呢款迷你三色丼就岩曬我喇🤣佢有海膽,蔥花拖羅碎同蟹肉三款😋都係我最愛既野呀😏果然無帶錯我黎呀👍🏼比個讚佢先😹啲刺身好新鮮 食落好鮮甜 完全唔會話臭味 海膽都係無腥味😻而我朋友就叫左海膽帶子拖羅丼,佢都話食材好新鮮 帶子肥美😋但佢碗飯實在太多 好彩我無嗌姐🤣🤣最後我地仲嗌多左個小食 鹽燒三文魚頭. 一上枱 我比佢個樣嚇親🤣🤣🤣嚇到我有啲唔敢食🙉不過其實佢係好好食既😆配上檸檬汁 令佢味道更加好 昇華左🤩食飽了😌好啦 今次朋友都無介紹錯呢間丼飯 比佢Pass啦🤣🤣🤣