2019-05-10 212 views
呢間其實不論食雞蛋仔定夾餅都係無敵,抵食好味夾大份就呢隻,#雞蛋仔拼雙球雪糕 $20,一底雞蛋仔再加兩球正常球雪糕 $20 真係抵食,對於我呢個咩天氣都要食雪糕嘅人簡直係窮人福音,雖然窮,但係平得黎都絕對有要求,唔係話擺得落口就算,呢到嘅口味都比出面嘅特別,雞蛋仔我揀左香橙朱古力,味道真係朱古力帶少少橙嘅香味啦,都唔錯 🤘🏿 而雪糕方面就揀左香蕉曲奇雪糕同埋薑汁撞奶雪糕,都係一啲特別嘅口味,市面普遍都係曲奇雪糕啦,咁呢到就加多左個蕉味,食落就更加令人陶醉,但係我最中意就係薑汁撞奶雪糕,個味係真係薑汁撞奶,唔會太薑,唔難入口,係真心正嘅 ❤️ 識食嘅人就會識雞蛋仔點雪糕食,你懂的 🤤🤤-BB 雞蛋仔柴灣柴灣道 350 號樂軒臺地下 413 號舖
BB 雞蛋仔
柴灣柴灣道 350 號樂軒臺地下 413 號舖