2019-01-05 32 views
今日黎開銅鑼灣嘅中央公共圖書館,又點可以唔黎大坑揾野食,今次男人話比我話事食乜野。今晚凍凍地,early dinner想食輕食啲同埋熱湯麵類,所以就決定試呢間越南野。雖然叫自己做餐室,但入到去都幾有浪漫情調,坐得幾舒服。好少menu會差不多每樣食物都有圖,值得一贊!叫左一個小食,庶蝦。呢樣小食最基本亦都係最梗要嘅係要夠熱,佢地做到。蝦肉餅亦都夠彈牙,夠味但唔係得個咸字!滿意!男人叫左個招牌火車頭河,啲牛肉夠嫩,上到枱生牛肉都仲生生地,唔會熟曬,good job!試左一啖湯,好香同濃濃嘅牛味我就叫左個鮮茄蟹肉檬。見到紅紅嘅湯底,已經覺得一定冇叫錯!好香蕃茄味,加上蟹肉,炸魚旦等,好豐富好滿足!叫多個菜,炒得惹味又大份,幾抵食!

雖然叫自己做餐室,但入到去都幾有浪漫情調,坐得幾舒服。

好少menu會差不多每樣食物都有圖,值得一贊!

叫左一個小食,庶蝦。
呢樣小食最基本亦都係最梗要嘅係要夠熱,佢地做到
。蝦肉餅亦都夠彈牙,夠味但唔係得個咸字!滿意!

叫多個菜,炒得惹味又大份,幾抵食!