2023-05-07 54 views
話說個fd想食放題懶懶既我發現附近有呢間 🤣 咁一於去馬有別於一般放題,呢度係半自助咁,一份主食加放題menu ($268/pp)主菜叫左一客北海丼,同一客網燒安格斯牛扒最先上既係北海丼,啲刺身望落去都有光澤,食落口好新鮮,海膽唔會話苦,大赤蝦真係好大隻,好鮮甜!至於牛扒叫左5成熟,望落去都見到佢真係做到,唔會overcook,食落去有肉味又唔老,無expect過放題有咁既水準!係出色既至於放題方面,雖然比出面其他集團既選擇無咁多不過質素方面係我覺得值既小食呢,味付螺肉同八爪魚都唔係平時爭鮮呀或者一大包cheap cheap 嗰種,食落有咬口,啲汁又唔會成pat野 好似啲jam 咁刺身方面,推介油甘魚同帆立貝,油甘魚真係油香十足,而且好新鮮。帆立貝好厚肉,肉質又唔會話好散炸物同燒物呢,係有誠意既,吉列蠔唔會話淨係食到炸漿,而燒牛舌又要講一講,佢真係好厚!好有口感而飲品除咗汽水,乳酸飲品,仲有sapporo 啤酒,唔洗加錢添呢個價錢,咁既質素,服務,我覺得值既
話說個fd想食放題
懶懶既我發現附近有呢間 🤣 咁一於去馬

主菜叫左一客北海丼,同一客網燒安格斯牛扒

至於放題方面,雖然比出面其他集團既選擇無咁多
不過質素方面係我覺得值既

呢個價錢,咁既質素,服務,我覺得值既