2018-07-23
唔同配料既漢堡大家食得多,今次呢間係有唔同口味既麵包皮,實行由外到內,再由內到返外都有新口味!.麵包既口味有5款,有黑色既竹炭,紫色既紫薯,啡色既咖啡,黃色既咖哩,同傳統原味.唔止打卡影相靚,食落都真係有果隻味,不過放心,又唔係好濃味果種只係淡淡有啲香味同少少調味,感覺好新鮮.店主都知啲人咩都想試下,又未必食得落太多野,漢堡屬於mini size, 同埋一款餡料既漢堡係可以叫兩款口味既麵包-------------今次我係叫左辣雞同黃金蝦,好可惜相片係影唔到香味,我想講整個時係真係成間餐廳都充滿住牛油,咸蛋黃既香味,極級邪惡!辣雞漢堡 $63辣雞係配左一塊超甜菠蘿,一片辣肉腸同超厚身好多汁既免治雞肉扒無想像中既辣度,不過都好食.黃金蝦堡 $73黃金蝦,所謂黃金即係咸蛋黃。蝦餅煎得超級香脆,上面放上一大pad咸蛋黃蓉天阿!超惹味!呢個真係十分推!.加$30仲有得跟一份小食同一杯野飲但佢份小食份量一啲都唔小我要左凱薩沙律同炸魚薯條。菜好新鮮,炸魚超級嫩滑,又大大塊。.野飲都有好多選擇,我要左杯朱古力同綠茶紅豆沙冰。朱古力極級濃味,綠茶沙冰反而唔係特別濃,不過勝在賣相好靚.總結: 係一間性價
-------------
辣雞漢堡
辣雞漢堡
無想像中既辣度,不過都好食
黃金蝦堡
黃金蝦堡 $73
黃金蝦堡
天阿!超惹味!呢個真係十分推!
加$30仲有得跟一份小食同一杯野飲
但佢份小食份量一啲都唔小
炸魚薯條
總結: 係一間性價比好高既小店,材料新鮮,整得好有心!係地理位置上要用啲時間去搵,不過係值得架!