2023-06-17
係呢邊番工一排都未試過呢間人氣拉麵,今日就黎試試鳴虎拉麵啦!我叫咗佢哋期間限定嘅黑胡椒豬軟骨拉麵,仲有一客肉餃,加埋鏗魚汁浸菠菜。🐽黑胡椒豬軟骨味道(期間限定)非常多黑胡椒碎粒加上蔥花同芝麻作伴料,佢哋嘅豚骨湯好濃郁,配上胡椒既天然辣同埋啲豚骨的甜味。豬軟骨好嚟軟好嚟香,加上拉麵本身嘅韌度,真係好好食嘅一碗拉麵。🐖肉餃子皮薄餡多,肉嘅鮮味好突出。真係一啖就入口,好滑好鮮美味!🌱鏗魚汁浸菠菜味道鮮美,菠菜煮得恰到好處,唔會太爛太熟。滿滿既麻醬味道香濃,同菠菜嘅清甜完全配合得好好。真係一道好開胃嘅菜式。🤤估唔到公司附近呢間幾好既拉麵店已係土瓜灣開左好多年,佢哋仲有好多間分店,中意拉麵既人一定要去你屋企附近既分店試下佢啊!👍👅味道💛💛💛💛💛👨💼服務💛💛💛💛💛🍽環境💛💛💛💛💛💦衛生💛💛💛💛💛💯抵食💛💛💛💛💛
🐽黑胡椒豬軟骨味道(期間限定)
🐖肉餃子
皮薄餡多,肉嘅鮮味好突出。真係一啖就入口,好滑好鮮美味!
🌱鏗魚汁浸菠菜
👅味道💛💛💛💛💛