2019-05-20 50 views
早排有朋友話食咗呢間海鮮火鍋話好正,同朋友試下。之前食咗幾間類似嘅都好唔錯,點知呢間竟然都有驚喜!之前食果啲通常啲湯底都冇乜特別,但呢間嘅椰子雞湯底一定要試!佢地做法好特別,先滾咗個湯落雞後滾起再要熄火焗佢五分鐘,煮緊已經聞到椰子好香!之後啲雞係勁嫩滑,五分鐘真係啱啱好!唔好多!!呢個好重要!之後就食海鮮,都好多款可以㨂!其實我覺得有得㨂海鮮好啲,有啲火鍋貼係一式樣嘅款,但我有啲海鮮其實唔好like都冇得換!所以呢間都唔錯!同埋呢間啲海鮮好生猛!見啲蝦要com住就知佢好新鮮!怕佢會跳出嚟!仲有果隻油貝一定一定要試!好甜,同埋唔係間間有,好出色!仲有啲蠔,份量勁足!我好鍾意!同埋海鮮一定要洗好乾淨,佢地基本上都好乾淨,一直食都冇食到沙!底讚!!之後其他配菜都ok!呢間可以一戰!

2019-05-20
Type of Meal