2019-10-09 107 views
尖沙咀有一間熊本牛刷鍋,係任飲任食兩小時自助火鍋放題,價錢已經包左免費任選湯一款,而今日我哋揀嘅係先龍蝦濃湯要加$20,但絕對加得有價值餐廳位於樓上鋪,裝修同一般火鍋放題店唔同,比較有西式嘅感覺呢度嘅嘢飲非常特別有自家製五花茶、夏枯草等等,罐裝飲品亦有很多選擇實有一款啱自己我哋叫咗美國安格斯極級牛小排放題$248位期間我哋不停encore美國牛肩胛同埋極品牛小排,上牛非常之快,而且每塊牛都非常大塊,所以食落特別有口感,唔係食緊牛碎除咗牛之外呢道都有豚肉,豚肉質素一啲都唔差,朋友食到唔停口而且出邊仲有咖喱薯仔飯同埋炸物可以選擇,另外亦有唔少火鍋配料,所以選擇很多,仲有韓國公仔麵可以簡最後,仲有好多味道既雪糕,真係一餐完美既晚餐!附上menu

餐廳位於樓上鋪,裝修同一般火鍋放題店唔同,比較有西式嘅感覺

我哋叫咗美國安格斯極級牛小排放題$248位

除咗牛之外呢道都有豚肉,豚肉質素一啲都唔差,朋友食到唔停口

最後,仲有好多味道既雪糕,真係一餐完美既晚餐!

附上menu