2019-06-18 329 views
陪個好煩既friend行旺角, 行左成日。 你唔餓我都餓啦, 問佢食乜,竟然話要食面, 真係omg. 食麵我就真係麻麻地望下個餐牌, 選擇唔多,睇下前後左右食緊個d麵唔錯。 總括上黎講, 原來我地4個都幾大食。 4個面, 小食7碟, 仲加個佢地既二人雞煲冇諗過呢個價錢, 可以咁大碗麵, 仲有個7碟小食, 認真好食, 價錢平, 性價比真係高到呢⋯⋯卜卜蜆花甲炒 同胡椒豬肚雞麵 呢兩個竟然仲有個火俾你熱住咁食, 真係細心。 因為「煲」面幾大碗, 要食晒要d時間。 蜆都好大雙好新鮮。 比想像中更好食。 d豬肚既量呢, 同麵差唔多咁多, 真係好飽。 柳洲螺螄粉, 螺肉幾多下, 辣辣地幾好食。 重慶碗雜麵, 原來係撈麵乾麵! 好特別, 調味岩岩好。 小食更值得讚下, 個 黑臭豆腐同個藤椒炸雞牌 真係超好食, 個臭豆腐忍唔住, 係咁飽既情況下, 都再叫多左碟。 外脆內軟, 仲酸酸辣辣咁好開胃。 藤椒炸雞排仲攪笑, 我地食個陣一直以為係豬扒黎, 點知食真d原來係雞扒, 可能因為d肉好多好足料, 所以以為左係豬扒。 其他個幾個小食都好好食。 其實佢地食麵加38蚊可以小食任食, 我諗要下次再餓d先去挑戰
望下個餐牌, 選擇唔多,睇下前後左右食緊個d麵唔錯。
總括上黎講, 原來我地4個都幾大食。
4個面, 小食7碟, 仲加個佢地既二人雞煲
柳洲螺螄粉, 螺肉幾多下, 辣辣地幾好食。
重慶碗雜麵, 原來係撈麵乾麵! 好特別, 調味岩岩好。
小食更值得讚下,
其他個幾個小食都好好食。
其實佢地食麵加38蚊可以小食任食, 我諗要下次再餓d先去挑戰下!
2019-06-10
$160 (Dinner)