2023-03-14 93 views
今日常常出街食飯,今天食返清淡一些,朋友建議了這一間。因為她上次試過味道都是不錯。鄭環境都幾闊落,我哋6:30到已經非常之滿座,好彩朋友又book到。而餐牌裏面有各適其適的不同款式的選擇是用QR code落單可以根據配自己喜歡的需要調教。例如可以減少油少鹹都非常之健康。好特別!竟然有我平時喜歡的XO醬。所以x0醬皇炒腸粉。腸粉所以那個XO醬做得非常之不錯,有少少辣麵裏面調校的味道跟平時吃的XO醬簡直是完全一樣。荔芋酥魚 這個食齋必食的,但是這個芋頭做得真的很出色很鬆化而裏面芋頭非常粉。鮑參翅肚羹(碗)今日食豪啲!無論質感及味道都真係感覺自己食緊鮑海參翅肚。八珍豆腐煲 揀了少咸!真的感覺到佢會因應客人的需要而煮出這道菜。豆腐滑脫脫。最後嗰幾忍不住叫甜品,就是粗糧糕這個真係好好味,因為有唔同甜又熱辣辣。如果唔想食飯,這個都是不錯的健康的甜品。見到他的餐牌裏面午餐也是非常之經濟,下次已約好朋友可以試吓午餐。

好特別!竟然有我平時喜歡的XO醬。所以

荔芋酥魚

鮑參翅肚羹(碗)
今日食豪啲!無論質感及味道都真係感覺自己食緊鮑海參翅肚。

八珍豆腐煲

最後嗰幾忍不住叫甜品,就是粗糧糕