2021-12-13 287 views
Chef’s Stage KitchenRoyal deluxe breakfastCharcoal grilled angus beef and cheese burger價錢💲: $98/ $108好味程度😋: 4.3/5服務🍴: 4/5環境🗾: 4/5性價比🥢: 4/5回頭率😚: 4/5-Chef’s stage kitchen係元朗都有分店,而荃灣呢間都幾多人食,估唔到晏奏都ok,份量大,味道可以又唔加一😆最緊要係我搵到我覺得好食同飽的all day‼️😚 每個餐仲會包沙律🥗、湯同熱辣辣又脆的牛角包🥐-✅✅Royal deluxe breakfast. 全部肉類都煎得好香,火腿、煙肉、同香草腸🥰特別鍾意煙肉,唔係有一大條肥膏邊個d! 薯餅好食過M記既,更脆☺️ 茄汁豆正常,車厘茄有微微煎過,so juicy! 難得佢地係用牛油炒粟米唔係沙律又更加分!重點梗係個個煙三文魚egg benedict🤩 底的鬆餅烘過,上面舖的煙三文魚有2-3片,再加水波蛋,一切開係流蛋汁,啱啱好😬 荷蘭汁濃稠度剛好,帶小小檸檬汁的酸,係個出色的egg benedict! -✅✅Charcoal grill
Chef’s Stage Kitchen
Royal deluxe breakfast
價錢💲: $98/ $108
好味程度😋: 4.3/5
服務🍴: 4/5
環境🗾: 4/5
性價比🥢: 4/5
回頭率😚: 4/5

✅✅Charcoal grilled angus beef and cheese burger. 超巨型的burger🍔 好多芝麻的包烘得好香,入面的漢堡扒特別厚肉,係會滴汁個啲‼️ 我見啲同事完全不能一啖咬晒😂 仲有洋蔥、生菜、蕃茄同芝士😬 加埋啲熱辣辣的幼薯條🍟超飽!

估唔到呢到的西餐好唔錯,all day都好食真係好難得❤️
同區美食🍧: #piggyfoodiein荃灣 #piggyfoodiein將軍澳 #piggyfoodiein元朗