2019-06-05
今日尼到荃灣~本來都諗唔到食乜~朋友忽然話想食肉餅,跟住就嚟咗肉餅哥啦!估唔到有一間餐廳淨係做肉餅其他乜餸都冇架,只有少量嘅小食,不過一睇餐牌~嘩⋯⋯肉餅嘅款式多到你唔信從來冇諗過可以咁樣整嘅肉餅我喺呢度都見到😻😻不過價錢來講佢就唔係話特別平一入嚟搵位坐低開頭都唔係咁多人呢間鋪越夜越精彩,越夜越多人!坐低左之後即刻有服務員拎碗湯過嚟俾你飲啖先,飲第一啖好好飲呀😻好鮮味不過唔知係咪味精湯我就飲唔出啦!我哋有三個人一人叫咗一個肉餅兩款蒸一款煎金沙煎肉餅~金沙超香肉餅唔會煎到乾,而且超大份菜飯好大碗肉餅亦都好大舊雙腸蒸肉餅加油飯,呢個就冇乜特別不過兩條腸都好好食,蒸既肉餅又一滋味🤭🤭家鄉蒸肉餅,呢個超級推薦入邊有冬菇同埋沙角有咬口之餘仲好多汁超好食小食有呢個芝士薯波,冇醬汁點就咁食有啲dry~ 不過個湯就好好飲我飲晒一間淨係做肉餅都咁多人幫襯嘅鋪頭就知佢啲肉餅有幾出色啦👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻
不過個湯就好好飲我飲晒