2018-07-10
首先要贊一贊入面既 man, 我諗佢係 manager or boss, 接呼很好,講解哂食法,醬汁,又為我們介紹啤酒!如果問我,我覺得選擇吾算多,但 man 話幫我地揀,就交比佢作主啦!我地一行4人, man 問左我地對啤酒既要求,我本身不太喜歡啤酒,覺得很苦,佢向我推介一款檸檬啤,好喜歡,那種甜甜既味道,我飲左兩杯!對於腸,我本身都無特別喜愛,原本都無打算有咩驚喜,man 介紹呢個 platter 有牛肉腸,辣腸,原味,煙熏﹠墨汁!除左牛肉﹠原味較淡口,其它三款都好出色,很有肉味!呢個類似咖哩角既薄餅,好脆口,值得一試!呢個肉丸就略為失色,我覺得似沒有馬蹄既山竹牛肉,過林,無趙口。友人就話同 ikea 肉丸差不多!重點主菜,超好食,勁好食。平時食豬手一定去 king ludwig, 都有試過 beerliner, 但我覺得 king ludwig 好吃點。但呢個一定係 the best!!! 皮十分極次脆,肉身亦都不像 king ludwig 甘鞋,每啖都有根﹠肥肉包含住!我每食一舊都同朋友講一句 ‘真係超好食!’ 我食完第二日都不停同身邊朋友講,食左一個非常正既豬手!有朋友都急不
呢個類似咖哩角既薄餅,好脆口,值得一試!
重點主菜,超好食,勁好食。
平時食豬手一定去 king ludwig, 都有試過 beerliner, 但我覺得 king ludwig 好吃點。但呢個一定係 the best!!! 皮十分極次脆,肉身亦都不像 king ludwig 甘鞋,每啖都有根﹠肥肉包含住!我每食一舊都同朋友講一句 ‘真係超好食!’ 我食完第二日都不停同身邊朋友講,食左一個非常正既豬手!有朋友都急不及待去試,我亦約好下星期同朋友再去品嘗一下呢個人間豬手!!!