2022-11-07 263 views
本來想搵間cafe食個tea,點知附近Cafe求其食個普通三文治最平都$80,貴到呢😮‍💨😮‍💨😮‍💨 咁啱行過合興,醒起之前有幾次想食嘅嘢都賣晒,撞彩試吓入去食,點知勁好彩今日咩都有🤭價錢同其他車仔麵店差唔多,都算幾多款揀叫咗河粉配雞翼、豬腸、魚片頭+腩汁(中辣)雞翼($12/2)滷得好入味🐓,豬腸($12)份量好多,多到懶得數😂食曬啲麵同其他餸都仲有豬腸👍🏻 魚片頭($10/3)就一般貨色冇咩特別~湯底夠濃味,中辣好正,比其他車仔麵檔更加辣🌶唔食得辣嘅唔好亂挑戰🤣店員服務好好,本身想拎杯水飲,不過原來剩係得支裝水叫,店員都有解釋話佢哋不嬲都冇提供水,重驚係個湯底太辣,話可以幫我換過碗(不過我真係純粹口渴😆埋單💰$46💰以後元朗車仔麵首選呢間🤟🏻🤟🏻🤟🏻

價錢同其他車仔麵店差唔多,都算幾多款揀

叫咗河粉配雞翼、豬腸、魚片頭+腩汁(中辣)

埋單💰$46💰
以後元朗車仔麵首選呢間🤟🏻🤟🏻🤟🏻

2022-11-07
$46 (Tea)