2022-11-28 259 views
最近都鍾意去Cafe今次呢間餐廳有Outdoor位天氣涼涼地好啱坐戶外配合埋燈光特別有情調🥰餐廳嘅裝修好有格調感覺非常舒適同relax-𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗲𝗿𝘀-忌廉薯仔湯-𝗠𝗮𝗶𝗻𝘀-龍蝦濃汁意粉伴烤大蝦芝士四重奏pizza-𝗦𝗶𝗱𝗲-燒烤汁雞翼-𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁𝘀-Collective 提拉米蘇 巴斯克式芝士蛋糕 佢哋嘅二人套餐都幾豐富,包兩款前菜同兩款主食,價錢都只係$328,非常抵食🤣前菜我哋都揀咗餐湯,今晚嘅餐湯係忌廉薯仔湯,薯仔味都幾濃,忌廉味好香,兩樣配搭埋一齊好夾好好飲😋主菜就簡咗龍蝦濃汁意粉伴烤大蝦同埋芝士四重奏pizza,意粉份量都幾多,大蝦開埋邊非常貼心,蝦肉烤完之後好香,肉質實正彈牙,意粉嘅硬度都適中,配埋龍蝦汁好正🤤pizza我哋就加咗$20追加意式辣肉腸,pizza係純手工酸種薄餅,以48小時低溫發酵,面團鬆軟,較普通薄餅易消化,皮烤到微焦,食落好香脆!芝士做到拉絲效果,同辣肉腸好夾,整體而言好高質👍我哋仲追加咗4件燒烤汁雞翼,都只係$38,算係幾抵食,雞翼用咗燒烤汁去焗,咸度適中,食落肉質嫩滑🤩甜品就叫咗Collective 提拉米蘇同埋巴斯克式芝士蛋糕,提拉米蘇食
最近都鍾意去Cafe

燒烤汁雞翼

-𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁𝘀-

Collective 提拉米蘇
巴斯克式芝士蛋糕

我哋仲追加咗4件燒烤汁雞翼,都只係$38,算係幾抵食,雞翼用咗燒烤汁去焗,咸度適中,食落肉質嫩滑🤩甜品就叫咗Collective 提拉米蘇同埋巴斯克式芝士蛋糕,提拉米蘇食落好鬆軟,甜度啱啱好,巴斯克式芝士蛋糕就好creamy,芝士味非常香濃,個人覺得好好味😆

2022-11-22
Type of Meal