2017-07-10 491 views
相片雖然不多, 因為掛住食見到自助餐枱啲嘢, 已經伸出舌頭 ,相信大家唔少都食過一些炸雞炸粉多過雞, 但係我同你講這間舖啖啖肉😃炒雞更加出色 有四種不同嘅味道, 炒雞 建議選擇韓國麵 👍因為炒飯可能會太過飽. 一些比較老嘅 老人家, 如果覺得炸雞太過熱氣附近還有五花腩 和牛仔骨👍 更有兩款比較清淡的湯例如 海帶湯 👍 小朋友 如果想食雪糕, 你可以去 雪糕嗰個位置 ,超過廿款味道🙄🙄 嘢飲 有勁多款 淨係忌廉牛奶 都有一些香港沒有嘅味道 野飲多不勝數 但是沒有相片.sorry 總括而言無論 下午 夜晚 都係最好味.
2017-05-31
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$157 (Lunch)