2021-06-01
本身我係好鍾意食burger,所以一位住喺西營盤嘅朋友介紹咗呢間Mirror Burger俾我,話一定啱我口味,而且舖頭係正地鐵站A出口對面。店舖雖然不大但五臟俱全,將少少cafe嘅原素混入去裝修入面。而我因為時間上嘅關係所以係take away,但亦都無損佢嘅味道。。。🔘Hottest Beef 🌶🌶 | $68評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 朋友嘅介紹真係冇錯嘅😭一打開個麵包,佢啲芝士真係好澎湃,本身以為佢係普通burger咁樣配一塊牛肉,食落口就知唔係咁簡單😭等候期間見到佢將漢堡炸過,咬落去先發現原來係牛肉薯餅嚟㗎,好好食x3,但因為薯餅好飽肚,所以我都食唔晒一整個,佢本身係配左墨西哥嘅Mayo醬,有少少辣好惹味!Burger仲可以揀要唔要extra add-ons 或者有咩材料唔中意食,落單嘅時候都可以選擇,另外可加$19配薯條同嘢飲。。。🔻呢個價位都幾抵食,性價比好高🔻好高質,我應該會再返嚟試埋佢其他burger😛🔻一出站就會見到,非常方便推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️
Hottest Beef
🔘Hottest Beef 🌶🌶 | $68
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑
。
🔻呢個價位都幾抵食,性價比好高
🔻好高質,我應該會再返嚟試埋佢其他burger😛
🔻一出站就會見到,非常方便
推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️