2019-08-17 974 views
難得公司唔忙,老細話可以飛的出去食lunch,就去左呢度食啦。Lunch set 的選擇都算多,不過其實黎親都係叫個樣,今日share食就可以試下唔同既野食加$20就有沙津同飲品,一定會叫埋沙津,菜好新鮮個包亦夠熱,加埋牛油食正車打芝士煙肉牛肉漢堡— 呢個就係我每次必點,牛肉夠juicy,薯條🍟都好好味,佢既薯條同平時食開既唔同,再香口d燒雞胸巴馬火腿— 雞胸出奇地唔鞋,令我對呢道菜改觀煎鰽魚— 層皮夠脆,火候剛剛好,入面既魚肉都幾滑整體食物都幾滿意,不過當日我地十二點到,其實咁早無咩人,但等安排位置都有一陣,如果帶位行開左,而其他同事唔忙補位會更好。

燒雞胸巴馬火腿— 雞胸出奇地唔鞋,令我對呢道菜改觀

煎鰽魚— 層皮夠脆,火候剛剛好,入面既魚肉都幾滑

• 車打芝士煙肉牛肉漢堡