2016-10-19
好耐無食過元氣。而家元氣竟然有高速列車送壽司。對我呢個大朋友來說,實在太吸晴!我對眼就成日掛住追蹤住d列車😆野都可以不食😂整個感覺都不同以前食的元氣。呢間又時尚又乾淨企理!説回食物,可能太耐無食元氣。好像好食左好多咁!波士頓卷👍🏻👍🏻呢個由好耐以前已經必食。最鍾意就係飯入面那舊芝士。配上飯一起食真係好好味👍🏻玉子壽司👍🏻玉子又是我另一喜愛。不知從那時開始竟愛上了玉子。逢見到有玉子,都會叫來食。甜甜鹹鹹的感覺很奇妙,亦覺得好味。呢度仲印上熊人樣。so cute腐皮壽司👍🏻👍🏻👍🏻我食親壽司都鍾意食埋晒d小朋友野😂但真心覺得腐皮壽司好好食!可以話係我嘅最愛!微微酸嘅飯被帶著甜味嘅腐皮包著,真係好美味要大叫oh Sui燒三文魚腩壽司👍🏻👍🏻而家向香港不太敢吃生嘅三文魚。所以叫左個燒過下嘅三文魚腩壽司。好肥美!其實我覺得燒過嘅三文魚腩都好食過刺生。多了一份油香味!牛肉薯餅👍🏻👍🏻👍🏻第一次食呢個薯餅。估唔到咁好食!外面勁脆,內裡嘅牛肉薯蓉又幼滑又野味。好味!
整個感覺都不同以前食的元氣。呢間又時尚又乾淨企理! 説回食物,可能太耐無食元氣。好像好食左好多咁!
波士頓卷👍🏻👍🏻
呢個由好耐以前已經必食。最鍾意就係飯入面那舊芝士。配上飯一起食真係好好味👍🏻 玉子 壽司👍🏻
玉子又是我另一喜愛。不知從那時開始竟愛上了玉子。逢見到有玉子,都會叫來食。甜甜鹹鹹的感覺很奇妙,亦覺得好味。呢度仲印上熊人樣。so cute 腐皮 壽司👍🏻👍🏻👍🏻
我食親壽司都鍾意食埋晒d小朋友野😂但真心覺得腐皮壽司好好食!可以話係我嘅最愛!微微酸嘅飯被帶著甜味嘅腐皮包著,真係好美味要大叫oh Sui 燒三文魚腩 壽司👍🏻👍🏻
而家向香港不太敢吃生嘅三文魚。所以叫左個燒過下嘅三文魚腩壽司。好肥美!其實我覺得燒過嘅三文魚腩都好食過刺生。多了一份油香味! 牛肉薯餅👍🏻👍🏻👍🏻