2022-09-10 79 views
Early lunch~12點嚟到人氣Cafe,雖然唔使等位,但已經有好幾枱客。餐廳座位唔算多,枱與枱中間位置寬躺,空間感十足兩個人點兩款食物share食~加埋coffee輕鬆lunch墨魚麵口感煙韌,配有墨魚同蟹子,淡淡海鮮香味,墨魚夠彈牙唔會過熟,蟹子新鮮爽脆,簡單配搭,效果恰到好處。麵條加入墨魚汁製成,食完記得抹咀,否則成個嘴都烏卒卒😆竹炭窩夫🧇,口感煙靭,配有果jam同cream 食,口感幼滑不會太膩,自家製牛奶雪條,奶味唔會太濃同太甜,直得一讚。食完幾啖窩夫,間中食一粒🍓惑紅莓,中和一下,要一個人食晒成碟full version真係冇難度😋我叫咗一杯dirty,唔係每間Cafe都有ga!杯dirty夠凍,味道濃郁,飲到咖啡同牛奶嘅層次,值得一試。
Early lunch~

我叫咗一杯dirty,唔係每間Cafe都有ga!

2022-09-07
$140 (Lunch)