2020-07-06 20 views
好耐之前我仲係大學讀緊書嘅時候 大學飯堂就一直都有間做Kebab嘅餐廳 我一直都好想去試下 眨吓眼四年過去 到我畢業嘅時候我都仲未去食過今日偶爾經過天后見到有一間餐廳野食賣相唔錯嘅餐廳 我就走入去彌補返大學時無食到嘅失落感今次我點左牛肉餡嘅Kebab 未食嘅時候我對佢嘅第一個感覺係啲料真係超多 之後我食落去我食到啖啖都係肉 而且佢地辣辣地嘅醬汁都相當惹味 配埋可樂真係無得頂 而且中東菜有一個好大嘅特點 就係佢地對香料一啲都唔吝嗇 未食就聞到香噴噴~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~推薦比平日喜歡食唔同國家菜嘅朋友 佢地嘅kebab作為宵夜真係無得頂

2020-07-05
$70 (Breakfast)