Hiring
$18,000-$19,000
$17,000-$23,500
$70-$90
Hourly (Negotiable)
$18,000-$19,000
See All 8 Jobs
2020-02-12 776 views
德福新開咗Beans,在這抗疫時期都可以日日有人排隊等食,應該都好值得一試。今日終於相約朋友嚟試吓呢間荳子,睇吓有幾吸引平日下午人流不多,但仍要等一陣位,可見吸引力真係唔講得笑,好彩等5分鐘已經可以入座。舖面有蛋糕櫃,賣相都幾吸引,他朝有日輪到我派散水餅的話,我都會考慮佢哋,淨係睇個餅盒都夠有意思我就點咗黃金蟹肉意粉,果然好多蟹肉,配上鹹蛋黃醬,加埋成個蟹蓋放上去做裝飾,成個氣勢真係不得了朋友就叫咗榮華臘腸香芋意大利飯,入面有雜菇,香芋粒,面頭有幾片烤得甘香嘅臘腸,一放入口芋頭飯粒融為一體,唔知點解可以咁夾,真係好好味我哋仲加咗一份芝士薯條,熱辣辣嘅芝士醬汁再淋喺薯條上面,好惹味,份量都啱啱好。嚟得Beans當然想試吓佢嘅飲品,叫咗一凍一熱嘅茶飲,茶味香濃,啱晒我呢個愛茶之人Beans果然唔只賣gimmicks,食物質素都高,難怪咁多人願意排隊去試啦!

黃金蟹肉意粉

榮華臘腸香芋意大利飯

車打芝士薯條

奶蓋鐵觀音烏龍&荔枝鐵觀音

$120 (Tea)