🐱其實我同男朋友都係鏟屎官🐈🐈😛 之前只係去過貓舍睇貓貓,貓貓cafe就其實係冇去過。上次見到朋友去呢間Cafe提過下想去貓貓cafe,男朋友就即刻book咗😍🥰 做得好👍🐱餐廳環境好靚,設施同裝修都係好貓貓friendly🐱 我都想喺度做貓🐱🐱🐱而且職員對貓貓都好有愛心,認得晒佢哋嘅名,入去餐廳需要着鞋套,同埋清潔雙手👍👍🍽軟殼蟹千島薄餅🍕😋軟殼蟹好大隻,仲要係有蟹肉嘅,裹上薄薄嘅一塵粉,再炸過之後呈現金黃色,賣相好吸引。薄餅係厚批,上面鋪滿晒拉絲嘅芝士、仲有蟹籽🐈 加上千島醬。為咗想快啲玩貓貓,所以食得好快🤣🤣 🍽墨魚汁軟殼蟹意大利飯冇錯,又係軟殼蟹!因為真係好鍾意食軟殼蟹😍 呢個墨汁好高質,首先個汁好濃郁,又夠鹹香,意大利飯都唔會過硬,好掛汁。每一啖都充滿住墨汁味,加上有洋蔥粒,口感更豐富,又食得出洋蔥嘅鮮甜味。最後,軟殼蟹都唔會失望。🍹 香橙蜂蜜梳打香橙蜂蜜甜度啱啱好,加上仲有爆珠,突然之間覺得抵飲咗😋😋 原本想飲凍朱古力嘅,不過唔想貓貓誤食,所以就轉左飲梳打🫣 🐈我同男朋友用最快嘅速度食完啲嘢就玩貓貓啦🤭🤭 係咁chur 佢食快啲🤭🤭貓貓品種都算多,我見有布偶貓、暹羅貓、家貓

🍽軟殼蟹千島薄餅🍕

🍽墨魚汁軟殼蟹意大利飯
蟹都唔會失望。

🍹 香橙蜂蜜梳打

貓貓品種都算多,我見有布偶貓、暹羅貓、家貓(港短🤣)、豹貓、三花貓、金影、藍金影、美短、黑貓等等。我覺得最痴人嗰隻就係叫椰菜花嘅布偶貓😍😍😍 俾人抱架😍

🐱玩完Cafe嘅貓貓,就要返去服侍自己嘅主子啦🐈🐈💓💓 鍾意貓、或者想養貓、都好值得去貓貓Cafe接觸下唔同品種嘅貓貓🐱🐱 走嘅時候門口仲有除毛碌碌棍👍👍 細心位加分!