2022-10-12 906 views
秋風起又到食蟹既季節😋,同朋友傾左好耐到底上網買定係去酒樓食好,食任食定係套餐好,最後得出結論係,其實都係想過下口癮,同埋出面d任食88分鐘其實都食唔到幾多隻因為食得好慢😂 所以決定左試下呢間兩王一后既蟹套餐,除番開連加一around 400人一個啦!蟹乸得3両,比較細,膏唔多,所以都冇點影相🥲反而係5両蟹公又有d驚喜!我本身以為得白色膏但原來又唔係bo! 都好多黃油🤩同行朋友都食得好滿足,而且酒樓可以慢慢食洗趕,邊傾計邊食蟹,正呀!而服務方面, 店員好似唔係好知道openrice買嘅二人套餐安排係點, 所以有少少混亂,但整體而言都可接受

蟹乸得3両,比較細,膏唔多,所以都冇點影相🥲