2018-08-23 472 views
成日見到朋友去食Lady M,今日終於輪到我去試!今次揀左沙田分店堂食。排隊排左大約10分鐘就入到去,時間合理。先講下環境,乾淨舒服,但由於半開放式嘅設計,當你食緊嘅同時,側邊會keep住有人行過,仲有少少嘈,咁就冇咁享受啦不過有野食補償返!海鹽焦糖千層蛋糕$75身為千層愛好者,緊係要試下佢嘅千層蛋糕,而我就揀左海鹽焦糖千層蛋糕。數一數,佢total有20薄層,每層都好薄,層次分明!賣相相當唔錯。味道方面,焦糖嘅甜味同海鹽好夾,一啖接一啖咁食落肚,並唔會甜到漏。幾推薦嘅!朱古力棋盤蛋糕$68蛋糕外層有層朱古力cover住,甜味特出。好中意啖啖都好甜好甜嘅感覺,好幸福!但食到後尾,因為真係太甜啦,所以要不停飲水。下次要食,食一半就夠了雖然幾好味,但價錢頗貴,所以都係等有錢先再黎食啦haha
成日見到朋友去食Lady M,今日終於輪到我去試!

不過有野食補償返!

海鹽焦糖千層蛋糕
海鹽焦糖千層蛋糕$75

朱古力棋盤蛋糕
朱古力棋盤蛋糕$68

雖然幾好味,但價錢頗貴,所以都係等有錢先再黎食啦haha
2018-08-23
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$72 (Tea)
海鹽焦糖千層蛋糕